ДЕЛ ЗА ИНФОРМАЦИИ

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали продуктите кој што ќе ги нарачаме имаат достава?

За нашите ценети и редовни клиенти, доставата е бесплатна во секој град од државата.

Дали може да нарачаме во друга држава?

За нарачка во друга држава е потребна консултација со продажен агент од Хоби Центрум, продажбата е возможна, но поради правни работи мора предходна консултација.

Дали купената роба може да се врати?

Доколку производот е оштетен, доставен од наша страна на грешка, може да се врати и замени, но да го има оргиналното пакување и да не биде уништено.

Дали може да се нарача нешто што го немаме на лагер?

Производите кој што ги имаме како дел од нашиот асортиман, а не се достапни на лагер, се веќе нарачани од наша страна и секако дека повторно ќе ги има на лагер.

Дали може да се нарача онлајн?

Онлајн нарачки се возможни само преку контакт формата или социјалните медиуми, моментално нашата вебстрана служи само како онлајн каталог, без цени и продажба.

ИМАТЕ ПРАШАЊА ЗА НАС

ОДГОВАРАМЕ НА ВАШИТЕ БАРАЊА