Долгогодишно искуство не принудува да сите наши клиенти, се и наши партнери и

Уживаат во нашите услуги и производи.

Фондацијата на оваа компанија

беше поставена во 1985 година кога сопственикот на оваа компанија работеше како превозник. Денес транспортната компанија е позната како Хоби Логистик која го развива својот бизнис на територијата во земјава и Европа.

Суровини за Мебел

Ова беше прв пат во нашиот регион кога компанијата почна со понуда на суровини за мебел во 1989 година година. 
После неколку години се развива овој бизнис нашата компанија го создаде својот пат во текот на нашиот државен пазар што ни овозможи да станеме дистрибутер на светски брендови.

ИНОВАТИВНОСТ И СИГУРНОСТ

За нашата компанија

Фамилијарна компанија, со долгогодишно искуство на Македонскиот пазар, во набавка на материјали за производство на мебел.

Ги разбираме потребите на нашите партнери за сигурен и постојан пристап до најновите трендови и иновации, токму затоа растеме и се шириме со нови магацини, и палети на производи. Брендовите кои ги застапуваме се одбрани со високи критериуми, пред се мора да се понуди квалитет, константност и истрајност, а потоа да се гарантира и добра цена за истите, затоа во нашата палета ги опфаќа некој од најпопуларните брендови во Европа.

ХОБИ ЦЕНТРУМ НИЗ БРОЈКИ

Најдобриот начин да ја предвидете иднината е да ја создадете

1985
ГОДИНА
7000
m2
3000
ПРОДУКТИ
2
МАГАЦИНИ
9000
m3 ЛАГЕР
25
ВРАБОТЕНИ
Play Video

Кратко видео за нашата компанија

Хоби Центрум е компанија за големопродажба, дистрибуција и малопродажба на материјали за изработка на мебел и ентериери.